Bästa bilderna 2019

Gott nytt år och välkommen till 2020.

Tänk vad fort förra året gick och tänk vad mycket som har hänt. Det blir ett helt virrvarr när man ser tillbaka på allt och än är jag inte klar med summeringen av hela året så jag tänker börja året med något mycket enklare.

Alla kanske inte är så pigga i dag och nyårsdagen är för mig en vilodag på alla vis. Inga krav och bara göra det man själv vill men ändå vill jag se tillbaka på 2019 som har varit ett år där det hänt en hel del. För att kicka i gång återblicken tänkte jag i detta inlägg köra en bildkavalkad från året som har gått. Många bilder har det blivit och vissa betyder mer än andra och så är det alltid. Här kommer i alla fall de bästa bilderna från 2019, i alla fall enligt mig. Till en början tänkte jag be er om hjälpa att utse den bästa men det blev inte riktigt så. Vill ni däremot säga något ord om bilderna och välja en favorit får ni såklart göra det, det skulle göra mig väldigt glad.

Under 2020 hoppas jag på att det bli ännu mer bilder och jag hoppas att jag kommer ut på fler fotograferingar för det är så otroligt rogivande att fotografera och det är så roligt med alla dessa bilder i bloggen.

Håll i er för här kommer mina bästa bilder 2019.


Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Glassen såg gudomligt god ut
nouw.com/seagullcrying
minasvarld
minasvarld,
Jag lovar att den var det 😊
nouw.com/minasvarld
Fröken Rödlök
Fröken Rödlök,
Vad roligt att du summerar året i bilder, jätteroligt att få se bilderna igen. Många av dem kommer jag ihåg, framförallt när din lilla dotter var modell i skogen, så vackra bilder.
www.frokenrodlok.se
minasvarld
minasvarld,
Den bilden är väldigt speciell för mig och för henne <3
nouw.com/minasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229